新年快乐! Het begin van het Chinese jaar van het Konijn is op 22 januari 2023. Chinees Nieuwjaar wordt gevierd op de eerste tot en met de vijftiende dag van de eerste maand van de Chinese kalender. De eerste dag is de dag waarop de tweede (soms de derde) nieuwe maan na het winter-solstitium plaatsvindt. Het wordt ook wel het Lentefestival of Lentefeest genoemd.

2o jaar heb ik lesgegeven in de techniek van het Oosterse penseelschilderen, per 25 april 2022 ga ik daarmee stoppen. Het was een mooie tijd en ik heb veel mensen kennis laten maken met de techniek en de achtergronden van het schilderen. Nu is het tijd voor andere zaken. Voor diegenen die er over dachten een cursus te volgen, er zijn nog meer mensen die lesgeven in deze fascinerende materie. Kijk onder ‘links’ of zoek op internet.

Vanaf 1 oktober zijn er weer lessen. Kijk onder cursussen en workshops voor de update

Op 28 mei is mijn nieuwe website online gegaan. de url blijft hetzelfde: www.meimei-art.nl

MeiMei-Art is 25 mei 2005 opgericht en al gauw kreeg ik een website.

Deze was nog steeds bruikbaar, maar na een jaar covid-stilstand is het tijd voor een frisse en nieuwe blik:

De website van Atelier MeiMei-Art zit in een nieuw jasje.

Op 28 mei 2021 gaat mijn nieuwe website online.

31 December 2020 -Helaas moet ik alle cursussen en workshops voor 2021 afzeggen. De opzet gaat waarschijnlijk anders worden. Hoe, dat is nog even de vraag.Er is ook een nieuwe website gepland, dat zal ik hier later nog aankondigen.Wil je materiaal kopen, zoals inktsteen, inktstaaf of rijstpapier? Neem dan contact op! info@meimei-art.nl

Ook voor het kopen van een schildering kun je mij mailen!

Lees meer

7/7